Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

22. september 2023
Kl. 19.00 - søn Kl. 19.00

Festival Voicingers on Tour kommer til København

Uanset om du er nysgerrig på at udforske din egen stemmes kreative potentiale gennem workshops i vokal improvisation, eller du blot ønsker at nyde live musik om aftenen med nogle af de mest talentfulde, avantgarde jazzmusikere fra både Danmark, Polen og Frankrig, er Voicingers festivalen noget for dig.

Om fredagen åbner Karnas Formula festivalen med en koncert i Metronomen på Frederiksberg. Den polske vokalist Grzegorz Karnas unikke stemme og improvisatoriske stil gør ham til en bemærkelsesværdig skikkelse på den internationale jazzscene. Efter koncerten vil der være en jam session akkompagneret af en rytmesektion, hvor alle og enhver er velkomne til at benytte scenen.

Lørdagens koncert samt efterfølgende jam session finder igen sted i Metronomen med den franske vokalist og storyteller Manu Domergue. Manu er selv arrangør af den franske udgave af Voicingers on Tour i Paris og hans måde at optræde på er blevet beskrevet som: “en smule skør, excentrisk og dybt fascinerende” (oversat) i det franske Jazz Magazine.

Festivalens workshops, som foregår lørdag og søndag på Musikhøjskolen Frederiksberg, er en mulighed for at udvikle sig både kreativt og emotionelt i et trygt rum, hvor både amatører og erfarne sangere er velkomne. Helt unikt for festivalens workshops er, at underviserne er de selvsamme musikere, man kan opleve til aftenens koncerter. Deltagerne har altså mulighed for at samarbejde med professionelle musikere, både gennem workshops og jam sessions, samt til festivalens afsluttende søndagskoncert “Voicingers All Stars” på musikhøjskolen, hvor workshopdeltagerne kan vælge at optræde på scenen med kunstnerne.

Bag Voicingers on Tour ligger en 15 år lang historie. Hvad der begyndte som en jazzkonkurrence i Polen, har nu udviklet sig til en international, omrejsende begivenhed, der forener et multikulturelt netværk af musikere fra hele verden i en fælles passion for musik og kreativ udfoldelse. Line-uppet i dette års danske udgave af Voicingers on Tour er som følger: Grzegorz Karnas – vokal (Polen), Manu Domergue – vokal (Frankrig), Aleksandra Raczynska – vokal (Danmark), Mariusz Praśniewski – bas (Danmark), Sebastian Zawadzki – klaver (Danmark), Jesper Lørup – trommer (Danmark).

 

 

Finder sted: Frederiksberg