Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

28. september 2022
Kl. 16.00 - 18.00

Festlighed: Anker Jørgensen vækkes til live i Sydhavnen

Velkommen-hjem-fest for Anker Jørgensen. Statuen af Anker er netop vendt hjem til Anker Jørgensens Plads efter istandsættelse af hele pladsen og nu kan den tale! Flere inviterede talere og gæster vil tale og så vil vi høre Anker selv tale i 2022!

Der er lagt op til en velkommen-hjem-fest for Anker Jørgensen. Statuen af Anker er netop vendt tilbage til Anker Jørgensens Plads efter istandsættelse af hele pladsen.
I år ville Anker været fyldt 100 år! Vi fejrer det med at servere fødselsdagsboller og kaffe til de første 100 ankomne på Anker Jørgensens Plads.

D. 28. september kl. 16.00 holder vores tidligere statsminister Anker Jørgensen tale. Eller det vil sige at hans statue, der lige er kommet retur, vil holde tale på Anker Jørgensens Plads!
Blandt gæsterne på dagen vil tre prominente socialdemokrater holde tale og fortælle om deres forhold til Anker. Det er Overborgmester Sophie Hæstorp Andersen, Fhv. minister Mogens Jensen og ide kvinden bag statuen, Susan Hedlund. Og Anker Jørgensen holder også tale selv!

Hvad mon Anker ville sige i 2022? Ved tilbagekomsten af statuen af Anker Jørgensen, kan han nu selv tale og blive en “Talking Statue” Vær forberedt på, at han muligvis beder dig om tage plads ved siden af sig på bænken! Måske bliver du også stillet nogle vanskelige spørgsmål.

Hvad vil han mon tale om?

 

 

Finder sted: Sydhavnen