Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

30. september 2023
Kl. 10.00 - 12.30

Filmklub for de mindste – BUSTER Weekend for børn

Osramhusets første “Filmklub for de mindste” viser i samarbejde med BUSTER Filmfestival to kortfilmspakker: HISTORIER FRA FUGLEHUSET og VERDEN ER STOR

 

HISTORIER FRA FUGLEHUSET kl. 10.00:

Gør jer klar til forunderlige farver og fantastiske fabuleringer! Historier fra fuglehuset er en samling smukke, korte animerede film fra det prisbelønnede franske filmselskab Dandelooo. Filmene er baseret på 9 børnebøger af hæderkronede europæiske illustratorer og er meget forskellige i streg og stemning. Mød manden, der (måske) lærer at flyve af en flok farverige fugle, flodhesten der er SÅ ked af sin store numse, pingvinen der fryser, og Matthew som er bange for, at far ikke kan hente ham fra børnehave, hvis nu hans grønne bil bryder sammen. Og så er der filmene om drengen Gaston, som går rundt med en fugl på hovedet, om fuglen der sluger en stjerne og om de fem underlige venner, som får besøg af en helt vidunderligt spændende fyr. Oven i hatten får I også en smuk genfortolkning af H.C. Andersens Tommelise.

VERDEN ER STOR kl.11.30: 
Verden er stor, spændende og fuld af muligheder og eventyr. Kom med på tur i ørkenen med en slange og en kamel, mød Omar på hans altan, hvor der både er hyben, agern og nødder, oplev nordlyset i Samernes land med Bräjhta og Aanta, forvandl dig til en ballon som den lille gris eller tag med Trumle fra DR Ramasjang på eventyr, når den lille, nysgerrige og frække dinosaur går på opdagelse i hverdagen. Få lyst til selv at gå på opdagelse i omgivelserne omkring dig; lejligheden, haven, naturen? Du kunne risikere at opleve noget helt nyt og spændende.
Filmvisningen foregår i Osramhusets store sal, 1. sal. Hver visning varer ca. 45 minutter og anbefales for børn i alderen 2-6 år.

Filmvisningen foregår i Osramhusets store sal, 1. sal. Hver visning varer 45 minutter og anbefales for børn i alderen 2-6 år.

Der er en lille popcorn og saftevand inkluderet i billetprisen, og børn skal ledsages af en voksen. Både børn og voksne skal have billet. Tilmelding er bindende og beløbet refunderes ikke. Hvis visningen bliver aflyst, vil du få billetprisen retur. Vi refunderer ikke billetgebyret.

Weekend for børn er kvalitetskultur i weekenden for børn og deres voksne – i Osramhuset, Nørrebrohallen, Nørrebro Bibliotek, Biblioteket Rentemestervej, Støberiet og Blågårdens Bibliotek.

Weekend for børn er støttet af Nørrebro Lokaludvalg.

 

Finder sted: Osramhuset