MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

16. marts 2024
Kl. 12.00 - 19.00

First Trimester

IPAF er en halvårlig international performancefestival produceret af den multidisciplinære kunstorganisation Warehouse9. Kom og se denne banebrydende forestilling der giver en sjælden mulighed for at overvære skabelsen af en regnbuefamilie.

 

“First Trimester” er en invitation til at følge den London-baserede performancekunstner Krishna Istha, i sin søgen efter den ‘perfekte’ sæddonor. En rejse der udforsker menneskelige forbindelser og forældreskab, udfordrer forventninger samt redefinerer, hvad det vil sige at skabe en familie som en transkønnet person.

I den danske premiere kan man over to dage følge intime live-interviews mellem Krishna og 100-vis af deltagere i en samtale om de vil bidrage som donorer til dem og deres partner. Eller i det mindste opdage de kvaliteter, der bringer dem tættere på deres ‘perfekte’ match.

Krishna stiller spørgsmål, der spænder fra humor til alvor, fra saglig information til filosofiske perspektiver for at skabe den ultimative forbindelse med en mulig kommende donor.
Udover at opleve interviewene på scenen, er man også velkomne til at tilmelde sig som interview deltager som potentiel donor. Er du i alderen 18 til 60+ kan du tilmelde tid via vores hjemmeside: https://firsttrimester.co.uk/
Forestillingen er “durational” og kan opleves i intervaller på 3 timer, hvor man frit kan komme og gå. Man kan også købe en heldagsbillet om lørdagen.

First Trimester af Krishna Istha er en del af IPAF festivalen produceret af Warehouse9.

 

 

Finder sted: dansekapellet