MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

5. september 2023
Kl. 16.00 - 23.59

Flagdag

Nyt initiativ skal gøre Flagdagen til en bred og folkelig fejring af Danmarks udsendte

 

Den 5. september er der Flagdag – dagen, hvor man fejrer og hylder de udsendte, der med indsatsen i verdens brændpunkter er med til at sikre, at danskerne kan leve i sikkerhed og tryghed. Men i år bliver Flagdagen også markeret med et stort anlagt arrangement på HUSET i København, hvor man både kan blive underholdt og blive klogere på livet som udsendt. Gennem musik, talks comedy og mad inviteres alle med til Flagdagen 2023.

FLAGDAGEN 2023  5. september 2023 – HUSET i Magstræde

Oplev blandt andet: Pernille Rosendahl, Peter Sommer og Palle Hjort, Jan Grarup, René Ezra & Martin Tamm Andersen, Masoud Vahedi, Peter Werner og Andreas Jessen

HUSETs køkken serverer mad fra nogle af de lande Danmark har haft missioner i

Gratis entré

Jeppe Michael Jensen, der er ophavsmand og initiativtager til ENGAGE Festival og nu også markeringen af Flagdagen 2023 fortæller:

Flagdagen skal være for alle. Vi lever i en sårbar tid, hvor danske udsendte leverer en stor indsats, som vi gerne vil invitere hele landet til at hylde. Flagdagen har aldrig været en lukket fest kun for veteraner, men vi synes, at der har manglet en fejring som denne, hvor alle kan føle sig velkomne, uanset deres personlige tilknytning til Forsvaret.”

Vi starter i København, men det er en stor drøm, at fejringen af Flagdagen på denne måde kan brede sig til flere byer. Vi håber at folk får en hyggelig dag og aften, og at de føler sig både åndeligt og mentalt beriget, når de går derfra. Det er håbet, at de får et større indblik i, hvad det vil sige at være udsendt og hvad de vil sige at være veteran, samtidig med at de hygger sig og morer sig.”

 

Finder sted: Huset-KBH