Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

2. marts 2023
Kl. 17.00 - 19.00

Food for Thought: Norman Fearrington

Forenes med musik: Norman Fearrington er en flere gange prisvindende afroamerikansk musiker, hvis livshistorie legemliggør kampen for retfærdighed og lighed.

 

Norman Fearrington er en flere gange prisvindende afroamerikansk musiker, universitets- og konservatorieprofessor, hvis livshistorie legemliggør historien om kampen for retfærdighed og lighed i USA. Han har vundet adskillige guldplader og en Grammy. Han har rejst verden rundt med kunstnere som Tina Turner, Ray Charles, John Coltrane, Santana, Billy Paul, Muhammad Ali, Eddie Harris, David Bowie, Les McCann og mange andre, hvilket gav ham et særligt syn på verdens problemer og muligheder, som blev givet videre til elever i klasser i USA, Danmark og Sverige.

Normans indspilninger med de danske kunstnere Anne Linnet og Sanne Salomonsen bragte ham ind i det danske musikmiljø.

Han udviklede den første undervisningsplan i afroamerikansk historie nogensinde på skoler i Pennsylvania. Hans arbejde som musiker bragte ham i kontakt med borgerrettighedsledere som pastor Jesse Jackson, Muhammad Ali, Dr. Martin Luther King, Dali Lama og mange andre ledere af søgen efter frihed og lighed.

Norman var den 1. afroamerikaner, der nogensinde modtog en lærerkvalifikation i Danmark. Han var desuden percussionleder på Det Danske Rytmiske Konservatorium. Han ledede klasser på Los Angeles College, Temple University og University of California.

Norman er featured vært på Danmarks Radio Jazz. Musik. undervisning, rejser og at være far, har givet ham mulighed for at få en enorm mængde viden til at videregive og inspirere mennesker rundt om i verden. Hans produktionsselskab “nortommusic” laver musik til film, reklamer, bands og symfoniorkestre.

 

Finder sted: Union