Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

24. marts 2023
Kl. 20.00 - 22.00

Forårskoncert: Mambe & Danochilango

Lige er vi dækket af sne selvom kalenderen siger forår og Prismen inviterer til forårskoncert i Kultursalen, så vi sammen kan danse foråret ind!

Om Mambe & Danochilango

Den københavnske duo Mambe & Danochilango, består af colombianske Claudia Rodriguez aka Mambe og mexicanske Fernando Mora aka Danochilango, der kombinerer rytmer fra et hav af forskellige kulturer og skaber fremtidens verdensmusik, ægte lydrejsende og ambassadører for global lyd; alt fra Tribal, Kuduro, Dancehall, Hip Hop, Balkan og Cumbia.

De prøver at skabe det, som de selv kalder “The World Music of the future”. De har ikke kunnet finde en passende beskrivelse af deres stil, så derfor har de opfundet deres egen genre: “Ethnic Bass”. En stil der har fået koncertgæster til at danse verden over.

Hun er en sofistikeret og velformuleret lyrisk aktivist med en kraftfuld melodisk stemme, der synger på svensk, dansk, spansk og engelsk og river kulturelle grænser ned. Han er tidligere danser i Den Kongelige Ballet med en mangeårig erfaring som DJ og producer med en stor sans for harmonisk balance mellem akustisk instrumentering og futuristiske elektroniske lyde.

Anmelderoste og prisvindende artister

Med deres nomineringer af Danish Music Awards World som “Best Live Act” i 2016 og “Best World Track” med Cumbia Universal i 2017 er det tydeligt, at denne duo’s liveshows bliver ved med at fange deres voksende publikum i hele Skandinavien og resten af Europa, men også på deres seneste tur gennem Mexico, hvor de imponerede folkemængderne hver aften.

Deres debutalbum ” Kosmopolítes ” udgivet i juni 2019, byder på en bred vifte af følelser og dansbare lydbilleder, der inviterer hele verden til at deltage i deres soniske univers. Albummet fik 5 ud af 5 stjerner i musikmagasinet Songlines og blev tilføjet i Top Of The World. De har spillet over hele verden, men 2019 var nok deres største år endnu, da de spillede på store festivaler som Eurosonic, Roskilde Festival og Fusion Festival.

Sååååååå kom med, det bliver en fantastisk aften 

 

Finder sted: Prismen