ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

1. juni 2021
Kl. 10.00 - tors Kl. 20.00

Forandring, fred og frisind – unge arabere deler deres drømme for fremtiden

De blev født under et diktatur, voksede op under en revolution og blev voksne under en pandemi. Men hvor er de i dag? Hvad er der blevet af den unge generation i Mellemøsten og Nordafrika (MENA)? Hvem er de? Hvad drømmer de om? Og hvordan ser de på fremtiden?

ARABISKE DRØMME er en ny udstilling, der går tæt på den unge generation i den arabiske verden; en generation, der kæmper med håbløshed, men som alligevel bevarer troen på forandring.
Gennem personlige historier og billeder kan du blandt andet møde en queer-aktivist fra Tunesien, der kæmper for marginaliserede gruppers rettigheder, en arbejdsløs sociolog, der bor i et slumkvarter i Marokko, en visionær direktør, der har overført sine progressive idéer om demokrati og rettigheder til familievirksomheden i Egypten og en syrisk flygtning, der fra sit hjem i en flygtningelejr i Jordan har stablet en forretning med trælegetøj på benene, samtidig med at drømmen om at færdiggøre universitetsstudierne lever.

De i alt 12 vidt forskellige repræsentanter for generationen er med til at nuancere billedet af regionen og udfordre stereotype opfattelser af, hvad det er at være araber.

 

Finder sted: Indre By