Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

16. maj 2024
Kl. 19.00 - 20.00

Foredrag med Dorthe Kvist: Byhaven – kål, kartofler og kærlighed

Selvom man er byrotte kan man også godt være bonderøv. Hør om urban farming og bliv inspireret til at dyrke grønt på utraditionelle steder.

 

Kan man have høns på taget og tomater på cykelskuret? Hvordan laver man en fælles byhave i den lokale park? Hvad er permakultur? Kan man dyrke salat i tagrender og hvilke klatreplanter kan vokse i skygge? Og hvordan dyrker man jordbær på væggen?

Ca 50% af verdens befolkning bor i storbyer og der er et kæmpe potentiale i, at vi bliver bedre til at dyrke på begrænset plads. Det har resulteret i en kæmpe opblomstring af urban farming med funky altaner, byhavefællesskaber og street gardening.

Forfatter og havedesigner Dorthe Kvist er leveringsdygtig i inspiration til at tænke ud af boksen, og dyrke blomster og grønt – også på de ikke så indlysende steder.

Se Rytterskolens have:

Foredraget begynder kl. 19, men kom gerne kl. 18.30, når dørene åbner og få en lille forfriskning i Rytterskolens nyindrettede have. Her kan du se og høre lidt om den forvandling, der er sket af haven med støtte fra Københavns Kommunes biodiversitetspulje, Brønshøj-Husum Lokaludvalg og de frivillige i Rytterskolens Havelaug.

 

 

Finder sted: Brønshøj