Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

18. november 2021
Kl. 19.00 - 20.30

Foredrag med Patrick Simiglai – FRA HARDCORE MISBRUGER TIL HARDCORE ATLET

Hvordan opbygger man en stærk selvdisciplin? Hvordan undgår man at falde tilbage i gamle mønstre? Og hvordan bliver man mere struktureret og vedholdende på vejen mod sine mål?

Mit navn er Patrick Simiglai, jeg er 28 år gammel, og for tre år siden satte jeg proppen på flasken for at starte et helt nyt liv.

Jeg fik en hård start på livet med omsorgssvigt og misbrug, som senere ledte mig ud i kriminalitet og alkoholmisbrug. Men for tre år siden opgav jeg samtlige dårlige relationer, og jeg sluttede fred med min fortid, hvilket var det største vendepunkt i mit liv. Jeg fik opbygget en helt ny livsstil med masser ekstremsport og har i dag nogle fantastiske venskaber og en kæreste, der er min største støtte på min rejse.

I dag lever jeg af at hjælpe andre til at opbygge gode vaner, der gør dem i stand til at leve lige det liv, de ønsker, og her er selvdisciplin og struktur nogle af de absolut stærkeste værktøjer. Det er netop de redskaber, der blandt andet gjorde mig i stand til at løbe mit første halvmarathon for 1 år siden – 21 km, og bl.a. i maj måned i år et seksdobbelt marathon på 45 timer – 256 km

 

Finder sted: Indre By