ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

6. september 2022
Kl. 19.00 - 20.30

Foredrag med Patrick Simiglai: Smerten blev min drivkraft

Jeg vil fortælle dig en hudløs ærlig historie om mit liv og opvækst som flaskebarn. En opvækst, hvor tæsk fra min mor og hendes mænd var normalt, hvor jeg blev omsorgssvigtet og misbrugt i en kamp om forældremyndigheden. Hvordan jeg som en lille dreng på bare seks år ikke følte mig ønsket, elsket eller anerkendt og som konsekvens deraf havde en hverdag fyldt med selvmordstanker. Mine utrygge kampe derhjemme udviklede sig til fysiske kampe i skolen, og følelsen af ikke at være ønsket blev forstærket, da de andre børn efterhånden ikke måtte lege med mig.

I mine ungdomsår blev kampene i skolegården udskiftet med kriminalitet, bandemiljø og fængselsstraffe. Kampene derhjemme og senere i skolegården og bandemiljøet sluttede det ikke der. Da jeg forlod det kriminelle miljø, startede en kamp med alkoholmisbrug op mod 40-45 genstande dagligt. Jeg mistede alt omkring mig, tog intet ansvar og lod mit liv smuldre fra hinanden. Det næste step var gaden! Midt i alt kaosset, da alkoholmisbruget var størst, fandt jeg en ualmindelig stærk indre kriger frem. En kriger, der ikke længere ville acceptere at leve på den måde! I foredraget vil jeg fortælle: – Hvordan jeg lykkedes med at slippe kaoslivet og ”genføde” mig selv og bruge smerten som drivkraft.- Hvorfor det er vigtigt at omgive sig med mennesker med gode værdier, der trækker os op, og give slip på de relationer, der trækker os med ned. – Og jeg vil vise, hvor ødelæggende de forkerte valg kan være – måske er det en flugt nu, men konsekvenserne på sigt er langt større. Jeg vil også komme ind på, at det at bede om hjælp ikke er svaghed, men derimod styrke! Det gælder ikke kun ved misbrug og kriminalitet, men også i skolen og i det almindelige hverdagsliv.

Undervejs vil jeg kort undervise i simple mentale værktøjer, der kan ændre din og andres tankerprocesser. I dag er jeg mentaltræner for mennesker, der vil stå stærkere i sig selv, jeg dyrker ekstremsport og holder foredrag. Jeg føler mig både højt elsket og anerkendt, og jeg tiltrækker mange gode mennesker i mit liv, ligesom jeg inspirerer mange med min mentale styrke og positive energi. Jeg glæder mig til at inspirere dig!

Foredraget varer 1 t. 30 m. Den sidste halve time er afsat til spørgsmål – hvor du må spørge mig om alt. Du vil få Motivation og inspiration til at tro på dig selv.
Mentale værktøjer og udfordringer undervejs.
Blive mere bevidst om egne vaner, adfærd og tankemønstre.

 

Finder sted: Vesterbro