MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

31. oktober 2022
Kl. 19.00 - 21.00

Foredrag med Rikke Hertz

Kom med og få et unikt indblik i spirituelle energier, energier som vi alle deler ud af hver dag.

“Jeg har selv brugt mange år på at forbinde mig til den spirituelle energi, og det har ændret mit liv. Denne aften ønsker jeg at inspirere til forståelse og bevidsthed om den energi, som er i os og omkring os hele tiden”

Alt i os og omkring os er energi. Vi mærker energien hele tiden i os selv, i andre og i vores omgivelser. Når vi lærer at mestre energien, kan vi tage lederskab i vores liv. Det handler min nyeste bog Energi – løft energien i kroppen, mentalt og spirituelt om, og i anledning af lanceringen inviterer jeg dig til et jordnært og spirituelt foredrag om, hvordan du kan løfte din energi.

Energi forbinder os til hinanden, til jorden og til alt andet levende. Energi kan føles som en boblende glædesrus eller som en knugende byrde. Energi kan være let og tung, og den påvirker os, selv om den ikke er vores egen.

Til foredraget lærer du din fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle energi bedre at kende. Du mærker den og lærer at slippe negative tanker og balancere dit energiniveau. Du bliver bevidst om, hvordan du stiller ind på Universets energi og tiltrækker det, du ønsker dig i livet.

Undervejs guider jeg en meditation, hvor vi sammen stiller ind på den største energi af alle; kærligheden. Jeg udvælger en tilfældig fra publikum, som får mulighed for at stille et personligt spørgsmål, som jeg beder mine guider om svar på. Jeg stiller mig udelukkende til rådighed for det reneste, højeste, bedste for modtageren.

 

 

Finder sted: Clarion Hotel