Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

 1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
 2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
 3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

22. maj 2023
Kl. 19.00 - 21.00

Foredrag: Skab massive resultater med emotionel intelligens med Mikkel Severin

Skab massive resultater med emotionel intelligens

Billetterne til Mikkel Severins foredrag er revet væk. Skal du sikre dig en billet denne gang, når Mikkel Severin igen gæster Nørrebro Teater?

Når du er glad, så fungerer din hjerne op til 31% bedre. Derfor er det afgørende at udnytte de positive følelser for at opnå ekstraordinære resultater.

Kom helt tæt på Mikkel Severin og få for første gang indsigt i den måde, han rådgiver topledere, teams, medarbejdere, individer og virksomheder til high performance ved at sætte emotionel intelligens (EQ) som en strategisk prioritet. I foredraget for du en unik indsigt i neuroscience, micro expressions, strategisk empati og en lang række fascinerende emner, så du kan sætte velbefindende som en absolut topprioritet, og dermed blive massivt succesfuld både privat og professionelt uanset din position, titel, alder.

Business casen for EQ er klar.

Ledere med høj EQ leverer 390% højere omsætning end ledere med lav EQ!

 • De sænker stressniveauet
 • De forbedrer arbejdsmiljøet
 • De tiltrækker de bedste
 • De fastholder de bedste
 • De nedbryder siloer
 • De løser konflikter, før de opstår
 • De får 100% buy in og kan eksekvere på deres strategi
 • De får teams til at blive high performende
 • Og får de gode kunderelationer

Mikkel sætter agendaen EQ som strategisk prioritet ikke blot for C25 virksomheder, Gazelle-virksomheder og andre virksomheder, men i lige så høj grad Danmarks folkeskoler, uddannelsessystem og samfund.

Om Mikkel Severin
Mikkel Severin er Danmarks førende Mind Control ekspert. Han har udviklet sine unikke Mind Control teknikker indenfor emotionel intelligens gennem de sidste 15 år. Han er ledelsesrådgiver for nogle af de største virksomheder i alle industrier om afkodning af mennesker og emotionel intelligens indenfor ledelse og forhandling med udgangspunkt i sine Mind Control teknikker. Han har undervist på CBS’ bestyrelses uddannelse, er udvalgt keynote speaker for Børsens Gazelle kåringer og udvalgt keynote speaker for VL-døgnet om Sustainable Leadership.

I sit tidligere liv var han bl.a. M&A advokat fra et af landets førende advokatfirmaer, ligesom han er uddannet i økonomi fra Københavns Universitet, samt bl.a. uddannet hypnotisør. Mikkel Severin er kendt fra medierne som Børsen Executive, Berlingske Business, Euroman, DR1, TV2, P1, P3, P4, m.fl. og gæster jævnligt podcasts.

 

Finder sted: Nørrebro Teater