Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

27. april 2023
Kl. 18.30 - 20.45

Foredraget: Smerten blev min drivkraft

Et glimt ind i min personlige rejse

Med en dysfunktionel opvækst og en masse destruktive tanker i kølvandet var endestation i det kriminelle miljø ingen stor overraskelse.

I søgen på den anerkendelse, jeg ikke fik hjemme, blev dette min adgangsbillet til et råt bandemiljø. I min evige flugt fra mine følelser, startede et misbrug som blot 19 årig. Først alkohol, så kokain.

Ligesåvel som en enkelt oplevelse kan starte faldet, kan en enkelt oplevelse

også stoppe det. Det var en ubehagelig oplevelse til en narkofest, som fremprovokerede en indre drivkraft og styrke, der senere blev min redning. Den store udfordring var blot at fastholde denne livsændring, forstå egne handlingsmønstre og reaktioner. Det blev en lang rejse helt fra bunden og op.

Inspirationen fandt jeg hos specialstyrkernes struktur og disciplin. Jeg var fascineret af deres mentalitet, som baserede sig på, at uanset hvor surt det var, så lykkedes de. Jeg tænkte, at hvis jeg kunne få 50 % af en frømands mentale styrke, så vil jeg kunne lykkedes i mit eget liv.

Den rejse er til fulde lykkedes, og i dag har jeg lagt mit liv fuldstændig om. Jeg arbejder i dag fuldtid som foredragsholder, mentaltræner og eventyrsatlet, hvor jeg skyder mine begrænsninger til månen og samler midler ind til udsatte børn og tilskadekommende betjente. Jeg er frivillig ambassadør hos Gadens Børn NGO, Legeheltene og Thin Blue Line.

Jeg søger de ekstreme udfordringer i min søgen på at gøre mig klogere på sindet og vores mentale faser, samt menneskets adfærd og tanker.

Mit navn er Patrick Simiglai, og jeg er uddannet mentaltræner ved ‘Unbeatable Mind – en uddannelse af den tidligere amerikanske Navy, SEAL Mark Davine.

Mit mål er at motivere, inspirere, opbygge, hjælpe og påvirke andre til bedre selvdisciplin, mental styrke og livsglæde, hvilket har været min egen vej ud af alkoholmisbrug og kriminalitet. Så hvis jeg kan, så kan du helt sikkert også. Min start var langt bag startlinjen med en udsigt til at fejle og aldrig at komme i mål.

Organisationerne jeg er frivillig hos, har alle det til fælles at de har fokus på den som trænger. Gadens Børn NGO hjælper gadebørnene i Kolkata i Indiens slum, hvor de giver børnene uddannelse og selvrespekt, så de ikke ender som misbruger eller prostitueret. Legeheltene hjælper hospitalsindlagte børn til at få en bedre oplevelse via. Leg og trivsel. Thin Blue Line hjælper tilskadekomne Politifolk og deres pårørende. Så her er min mulighed for at give livet tilbage og det er du med til at støtte ved bookning af foredrag.

Af kommende projekter kan jeg nævne mange fra foredrag på engelsk til at løbe fra Skagen til Tyskland. Mit helt store mål er i september 2024 at krydse Grønland i løb, som den første i verden og til fordel for udsatte børn.

Ved at bruge mine egne mentaltræningsprincipper er det lykkedes mig at opnå flere nye og personlige rekorder. Læs mine challenges herunder:

Jeg har løbet 6 maratons altså 255km i streg på 45 timer.

Jeg har løbet et maraton og svømmet 37 km på blot 18 timer.

Ultraman (2,5 x Ironman) og cyklen var på en mountainbike.

Klatret 860 gange op i et rep på 5 meter.

Flere gange lavet 4x4x48 (4 miles every 4 hour for 48 hours).

Stjerneboksning.

Jeg blev kåret som den bedste kammerat til Danmarks hårdeste døgn (Hellrun)

Jeg har tillært mig sproget engelsk på blot et år.

Jeg er ved at skrive bog og motivationen ligger i at jeg var dårlig til grammatik og stavning.

Og meget andet, men pointen er, at jeg ser min frygt og svaghed i øjnene, samt træner mig selv i at være komfortable i det ukomfortable.

Der er lagt op til en meget spændende aften du ikke må gå glip af 

 

Finder sted: Ballerup / Energihuset