MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

15. marts 2024
Kl. 20.00 - tirs Kl. 22.45

Forestilling: Tjener for to herrer

Økonomiske kalkuler går i clinch med kærligheden i Goldonis berømte komedie

 

Andreas Jebro spiller den omstillingsparate Truffaldino, der griber muligheden for at tjene en ekstra løn, da han bliver tjener for to herrer. Men det kræver, at han også løber dobbelt så hurtigt for at undgå at komme i klemme mellem sine to herrer og blive dobbelt fyret. Heldigvis for ham finder han altid en udvej, idet han er udstyret med et uovertruffent talent for smiger, fusk og forstillelse. 

Rundt om Truffaldino udspiller sig en farce om penge, køn og (u)lykkelig kærlighed. Den ene forveksling tager den anden, imens patriarken Pantalone desperat forsøger at få sin datter godt gift – først med den ene, så med den anden og så med den ene igen. Ingen kan gennemskue hvem, der er til at stole på, når pengeposer og brude hastigt skifter hænder og det hele til lyden af unge forelskedes grådkvalte jamren.

Viktor Tjerneld genskriver og iscenesætter Carlo Goldonis komedie fra 1746 som en moderne satire om et utrygt arbejds-og kærlighedsmarked, hvor der hverken er garantier eller sikkerhed. Det hele foregår i kapitalismens opskruede, hæsblæsende tempo. 

 

Finder sted: Skuespilhuset