MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

19. januar 2024
Kl. 19.30 - lør Kl. 22.30

Forestillingen: Indenfor Murene

En af dansk teaters helt store klassikere i stjernebesat nyopsætning på Gamle Scene


Indenfor murene
 er fortællingen om, hvad det vil sige at høre til og være tvunget til at gøre op med alt det, der binder ens verden sammen.

Trods pres udefra hersker der fred og sammenhold indenfor i det jødiske hjem hos familien Levin. Alt er, som det skal være, indtil den unge datter, Esther, forelsker sig i sin kristne lærer, Jørgen Herming, hvis far for år tilbage afviste at hjælpe familien Levin med et lån, blot fordi de var jøder. Fortids had vækkes til live, og kampen for kærlighed og forandring begynder. Faren Adolf Levin sætter sig imod ægteskabet, men indvilliger i at møde Herming til en middag, hvor det store slag skal stå.

Kan familierne rumme de omvæltninger, der følger med et nyt slags liv, eller vil hadet sejre over håbet om en bedre verden? Henri Nathansens klassiker er ikke uden grund et af de mest spillede danske dramaer. Indenfor murene havde urpremiere på Det Kongelige Teaters Gamle Scene i 1912 – samme scene, som dramaet nu igen udfolder sig på.

Gå ikke glip af denne stjernebesatte klassiker med Bodil Jørgensen og Jens Albinus som ægteparret Levin og Lars Brygman og Stine Stengade som hr. og fru Herming.