Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

1. september 2023
Kl. 20.00 - 20.55

Forestillingen: Marikiscrycrycry GONER

1. september: Kom til fest på Edison! Vi fejrer tredje udgave af Dansehallerne x Betty. DJ Nico Defrost styrer musikken, løfter vores humør og bevæger vores fødder før og efter aftenens forestilling. DJ Nico Defrost spiller fra kl. 19-20 og fra kl. 21 til midnat.

2. september: 25 minutters artist talk med Malik Nashad Sharpe efter forestillingen.

En goner er en person, der er dødsdømt uden chance for at overleve – bundet til døden, en tabt og håbløs sag.

Dette værk følger goner-figuren på en sanselig, spændingsfyldt og frygtindgydende koreografisk rejse ind i de psykologiske dybder af goner’ens rædsel. Med en let berøring af emnerne misbrug, caribisk migration, fremmedgørelse, tilhørsforhold, afhængighed og vold, bruger GONER soloforfatterskabets formelle værktøjer og horrorens æstetik til at skabe radikal visuel kultur fra det marginaliserede perspektiv og til at fremprovokere og etablere en sort tradition for horror i livekontekst. Hvordan ser vi på kulturelt specifikke fortællinger på baggrund af nervepirrende, blodig og psykologisk horror?

Hvem ved
men der vil være blod.

GONER er en del af programmet Dansehallerne x Betty og præsenteres i samarbejde mellem Dansehallerne og Betty Nansen Teatret.

OBS: GONER indeholder stroboskopbelysning, stærkt sprog, høje lyde, herunder skud, følsomme temaer og emner, delvis nøgenhed, vold og simuleret blod.

 

 

Finder sted: EDISON