MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

31. juli 2021
Kl. 20.00 - 22.00

FORESTILLINGEN TÅRNET

En musikdramatisk forestilling, som er skrevet og instrueret af den anerkendte dansk/iranske Sananda Solaris med musik komponeret af Henrik Marstal, producer, lektor, feminist, debattør og tidl. folketingskandidat.

 Forestillingen er produceret i et samarbejde mellem Teater Solaris, Københavns Kommune og Sonnerupgaard Gods, der også administrerer teatret, og spiller på de københavnske kulturhuse, UNION, Kulturhuset Indre By og Krudttønden.

I TÅRNET møder vi en mand, der har begået voldsomme krænkelser, og gennem forestillingen følger vi ham på sin rejse mod at forstå, hvorfor han begår dem. Den rejse er svær at være vidne til, men nødvendigt for at eksponere en ubelyste vinkel af #MeeToo-bevægelsen – nemlig den krænkende mands perspektiv.

Det er et vigtigt og sprængfarligt emne, som mange har vist sig at være berøringsangste overfor, men det er en debat, teatret mener må tages, hvis vi skal komme overgrebene til livs.

 Instruktør, Sananda Solaris er fx frosset ude af flere feministiske grupper online for at advokere for, at vi også skal have mændene med på banen i debatten.

Efter forestillingen vil der være samtale og delinger med publikum, som blandt andet hjerneforsker Jon Wegener kendt fra DR-dokumentaren ‘En farlig arv’ fast vil deltage i. Han har selv været offer for overgreb og har krænket. Han deler åbent ud om sin faglige viden og personlige erfaringer.