MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

13. januar 2024
Kl. 20.00 - fre Kl. 21.50

Forestillingen: Timerne (The Hours)

Timerne (The Hours) følger man tre kvinder i tre forskellige tider med tre forskellige liv i løbet af én dag. Forfatteren Virginia Wolff skriver i 1923 på sin roman, Mrs. Dalloway, mens hun kæmper med depression og længes mod livet i London.

I efterkrigstidens USA fordyber husmoren Laura sig i Mrs. Dalloway og drømmer sig langt væk fra forstadslivet, selvom det også vil betyde et farvel til sønnen Richie.

I 1998 i New York forbereder forlæggeren Clarissa en fejring af sin ven og uforløste ungdomskærlighed, den AIDS-syge digter Richard.

Olaf Johannesen er fortælleren, der skriver kvindernes historier frem. Kvindernes længsler efter frihed og efter at bryde ud af deres roller bliver til næsten umulige livsvalg, hvor de ikke kan undgå at svigte deres nærmeste. Med stemningsskabende livemusik og sang fremført af de medvirkende flettes de tre kvinders historier sammen med romanen Mrs. Dalloway, mens scenen som uret drejer rundt og skaber en samtidighed på tværs af det 20. århundrede.

Michael Cunninghams prisbelønnede roman fra 1998 blev i 2002 filmatiseret med Meryl Streep, Nicole Kidman og Julianne Moore i hovedrollerne, og nu genskaber norske Eline Arbo sin meget roste forestilling Timerne (The Hours) fra Amsterdam med et drømmehold af danske skuespillere.

Der anvendes stroboskoplys i forestillingen.

 

Finder sted: Skuespilhuset / Store Scene