ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

11. april 2023
Kl. 19.00 - 21.00

Forfattermøder i Kunstnerkabareten

Kærlighed og smerte

Mød tre forfattere til oplæsning og samtale om kærlighed og smerte.

Line Knutzon er en af vores mest originale dramatikere. Hendes historier tematiserer eksistentielle og politiske emner i et humoristisk sprog. Hun er tilknyttet Betty Nansen Teatret som husdramatiker, hvor hun bl.a. har skrevet ’Livstidsgæsterne’ (2020).

Anna Juul deltager ofte i debatter og deler generøst ud af egne erfaringer med psykisk sygdom. Hun debuterede som forfatter med ’Jeg bruger min krop som møbel’ (2019) under navnet Veronica Katinka Martzen og udgav under eget navn ’Penge og bacon’ (2020). Til marts 2023 udkommer hun med ’Superskurk’ – en rå, akut og kærlig bog om psykisk sygdom.

Mads Ananda Lodahl er forfatter og foredragsholder. Han beskæftiger sig med emner som identitet, køn, mangfoldighed og magt. Han debuterede i 2021 med romanen ’SAUNA’, og er i foråret 2023 aktuel med ’Soft Boys’, en novellesamling om 10 mærkelige teenagere i en dansk landsby.

Forfattermøder

I forbindelse med genopsætningen af den sorthumoristiske musikforestilling ’Jolly Weltschmerz!’ har Kunstnerkabareten inviteret en række af landets fremmeste forfattere indenfor til samtaler om nogle af forestillingens (og livets!) vigtigste temaer. Hen over tre aftener kan du i forlængelse af stykket opleve samtaler om kærlighed og smerte, mennesker og undergang og om rejsen fra bog til scene. Det bliver hårdt, det bliver muntert, det bliver très magnifique. Så kan vi være fælles om weltschmerzen et øjeblik.

Moderator: Kulturjournalist Felix Thorsen Katzenelson (Politiken)

 

Finder sted: Riddersalen