MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

22. november 2020
Kl. 15.00 - 16.15

Fortællingen om Anne Marie & Carl Nielsen i ord og musik

I september måned havde Kirkeskibet 2450 besøg af denne her skønne trio, der med gribende ord og intens musik, førte os igennem fortællingen om Anne Marie Carl-Nielsen og hendes mand komponisten Carl Nielsen. Vi blev så begejstrede for oplevelsen, at vi har inviteret dem til at komme igen. Denne gang i Frederiksholm kirke.

Frederiksholm kirke byder derfor velkommen til fortællerkoncerten – Ræk mig din hånd. Vi hører om billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen og hendes mand komponisten Carl Nielsen der, spændt ud mellem kunsten og kærligheden, forsøger at udleve ambitionerne om at skabe sublim kunst og samtidig bevare ægteskabet. I en tid, hvor kun de færreste kvinder arbejder uden for hjemmet, er det Carl, der må blive hos børnene, mens hun rejser bort i måneder for at udføre sin kunst til perfektion. Hun vil ikke opgive sin kunst, han vil ikke opgive hende.

Fortællerkoncerten er skabt af Maria Junghans og sat i musik af fløjtenist Karolina Leedo og guitarist Mikkel Egelund.

Karolina og Mikkel er begge højtuddannet musikere, med karriere som solister og kammermusiker på de Danske og internationale scener.

 

Finder sted: Sydhavnen