MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

23. april 2022
Kl. 12.00 - søn Kl. 17.00

Fotoudstilling LIVET PÅ KVARTVEJEN

LIVET PÅ KVARTVEJEN inviterer til fotoudstilling lørdag d. 23 april 2022 fra 12-17 på Den Røde Plads, Nørrebro. Følelsen af at stå alene med “typiske ungdomsproblemer” fylder meget i ungdommens år. Vi har brug for at åbne op for snakken og se eller møde folk, vi kan spejle os i. Vi er i virkeligheden ikke alene! Den Røde Plads vil lørdag d. 23 april danne rammen for en fotoudstilling foran Nørrebro Bibliotek. Her kan du opleve udstillede portrætter af unge, som har delt deres fortællinger fra livet på kvartvejen.

Gennem samtaler mellem unge drømmer vi om at gøre op med følelsen af at stå alene og omfavne alle fortællinger fra en ungs liv – både de gode og mindre gode.

Hvad end det omhandler emner som ensomhed, drømme, alder vs. forventninger, selvværd og alt derimellem og udover, er projektets formål at lytte, tage del i og gøre fortællingen til en del af LIVET PÅ KVARTVEJEN.

Vi drømmer om at give unge en stemme og at unge kan spejle sig i dele af fortællingerne og opnå en følelse af aldrig at være alene.

Vi håber på en festdag med flot vejr, masser af godt humør, gode snacks og selvfølgelig fremragende selskab. Der vil desuden være rigeligt med lækker kaffe at købe, da Karma Kaffe kommer og er med os på dagen. Tag din ven, familiemedlem, hund eller undulat under armen og kom og kig på fine portrætter og gode fortællinger. Fotoudstilling er selvfølgelig gratis at deltage i.

 

Finder sted: København N