MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

19. februar 2022
Kl. 20.00 - 23.00

FOX vinsmagning

Du kender sikkert Female Oxygen, og du kan sikkert også godt lide vin. Så kombiner følgende: Hyggeligt selskab, en vinkyndig guidet tur gennem fem klassiske vine med sommelier, Bøssehusets bløde mørke og en række gode historier om hvor vinene kommer fra – og nok også et par om kvinder! Arrangementet er for alle der har lyst til at smage og lytte og gerne vil have tips og redskaber til vinsmagning med sig hjem. Hvad genkender jeg? Hvordan mærker jeg, om en vin har høj syre? Og hvorfor er det egentlig vigtigt?  Hvilken vin kan jeg bedst lide? Forhåndskendskab til vin absolut ingen forudsætning. Du skal såmænd bare kunne lide et glas vin i godt selskab. Så hvis du har lyst til en hyggelig aften og gerne vil støtte en god sag, så kom glad. Resten sørger vi for.
Covid 19: Vi holder naturligvis arrangementet i respekt for de gældende Corona-restriktioner, og hvis det betyder, at vi må aflyse arrangementet, får du naturligvis billetten refunderet. Der er max plads til 36 siddende deltagere. Adgang kun med Corona-pas – og som en ekstra tryghed – en gyldig negativ test.

Program
Kl 19.30 Dørene og baren åbner
Kl 20.00 Velkommen og hvad støtter vi
Kl 20.15 – 21.30 Vinsmagning med sommelier – lær at smage og hør et par gode historier med udgangspunkt i vinene undervejs. Selvfølgelig er der både quiz og lotteri med vinpræmier

Kl 21.30 – 23.00 Hygge med snak ved bordene og mere vin, der kan købes i baren og loungemusik.

 

Finder sted: Christiania