MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

16. marts 2023
Kl. 19.00 - 21.00

Fra selvmordstruet til selvstændig // fra at miste alt til at elske sig selv

Min historie vil få dig til at falde ned af stolen!
I dette foredrag vil jeg åbent, ærligt og kærligt lukke dig med ind i bag facaderne, og fortælle dig min historie. Kort fortalt er jeg opvokset i Jehovas Vidner, hvor jeg er døbt, men jeg lever nu den dag i dag som et udstødt Jehovas Vidne på 13. år, og har måtte kæmpe med psykiske medfølgerne af et traumatiserende liv på mange fronter. Jeg er opvokset som skilsmissebarn og i et alkoholiseret hjem, haft en mor der tabte kampen til cancer for 5 år, været udsat for brutal mobning, indlagt på psykiatrisk afdeling i Århus, for 6 år tilbage, da jeg prøvede at begå selvmord og meget mere. Jeg har oplevet at få overrakt et stykke A4 papir i hånden, hvoraf jeg fejlede alt pånær skizofreni. Jeg vil fortælle dig, hvordan jeg den dag i dag har arbejdet mig ud af dette.

Jeg har været sekunder fra at dø til nu at stå stærkt i mig selv, som ejer og stifter af virksomheden You Matter by Michelle. Jeg er Mindset & Selvværds Coach, forfatter af egen selvbiografi “El Diablo på flaske”, udannet yogainstruktør, og har gennemlevet flere traumer og livskriser end hvad de fleste kommer i nærheden af.

Min mission er, at inspirere og motivere dig med min livshistorie – at vise, at der er en vej ud af mørket uanset hvad vores livsvilkår end måtte være. At vi kan slippe den indre smerte, som vi alle bærer rundt på fra et tidspunkt i livet. Jeg vil gøre den betydningsfulde forskel for mennesker, som jeg selv stod og manglede, da livet udfordrede mig mest, og vise at vi hverken er vores diagnoser, tanker, følelser mv., men at det er noget vi har med os, men at vi IKKE er disse. Jeg vil bryde med disse tabuer.

Til dette foredrag og på denne aften vil jeg byde jer velkommen med åbenhed, autenticitet, tillid og med en humoristisk tilgang, hvor du virkelig kommer med helt ind i mine inderste tanker, og får hele historien bag, for hvorfor jeg har valgt at starte denne karriere, og hvordan mit liv har bragt mig hertil, hvor jeg står den dag i dag. At jeg ikke er endt med en kanyle i armen.

Derudover vil der være fri mulighed for, at stille mig spørgsmål denne aften.

 

Finder sted: Frederiksberg