Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

21. maj 2021
Kl. 16.00 - 22.00

FREDAGE I WERKSTATT

Musikken er sjælen i Werkstatt og den største inspiration til alt vi gør. DJs er fast inventar på programmet og derfor er hver fredag vores yndlings dag! Nu på fredag glæder vi os en tand ekstra til weekenden, for de erfarne Mads Dalholt og Kipp luner stemningen bag pulten.
Werkstatt sørger for det perfekte set-up og lydtæppe til din aften, så kom tidligt og scor en plads foran flyet.

Selvom vi ikke må danse endnu, så sørger de for den lækre lyd og tilbagelænede stemning. Kom som du er – og nyd Werkstatt i fuldt flor – siddende selvfølgelig. 

LINE UP
16:00-19:00 Dalholt // outdoor
19:00-22:00 Kipp // indoor

DALHOLT

Han har et ekstraordinært overblik over et utal af genre og er derfor enorm fleksibel. Lidenskaben ligger både inden for elektronisk musik såvel som rytmisk. Som han selv siger “Hvis det er fedt, er det fedt”. Dalholts enorme passion og flair for fede tracks kommer tydeligt til udtryk i hans sets. Kvaliteten er tårnhøj, og det er altid en oplevelse at lytte med.

KIPP

Kipp er stifter af CPH DEEP kollektivet, der bl.a. står bag IG60 events, CPH DEEP blog og ikke mindst pladeselskabet CPH DEEP Recordings. Udover at stå bag CPH DEEP har han DJ’et i godt 20 år. Han karakteriserer sin lyd som dyb og forførende med et eklektisk islæt, der spænder over flere genrer – fra de obskure numre til velkendthed. Alle med et formål om at skabe en intim atmosfære.

CORONAPAS
Det kræver gyldigt coronapas at kunne gå i læ og sidde indendøre i maskinhallen. For den fulde oplevelse og en helgradering mod vejrgudernes uforudsete humør – så hiv din friske test, vaccinationsdokument eller bevis for tidligere smitte med.

 

Finder sted: REFFEN