MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

15. oktober 2023
Kl. 13.00 - 13.45

Fridas store rejse af Paolo Nani Teater

Oplev en billedrig dukketeaterforestilling med masser af drømme og magi – spillet af en helt ung performer, Clara Luna M. Nani til Amager Børneteaterfestival i Teater ZeBU

Oplev Fridas store rejse af Paolo Nani Teater til Amager Børneteaterfestival i efterårsferien!

En morgen, da Frida vågner og kommer ud af frakken, som hun bor i, modtager hun på mystisk vis et brev. Brevet er fra hendes bedste ven Carlos, som for længe siden flyttede til et fremmed land på den anden side af jorden. Han inviterer hende nu på besøg. Frida pakker straks sin høne og sin kat, finder sin magiske kuffert og tager glad af sted. Det skal dog vise sig, at rejsen bliver spækket med overraskelser og er langt mere udfordrende end forventet.

I Teater ZeBU
Alder: fra 5 – 10 år
Varighed: 40 min.

Medvirkende: Clara Luna Nani Mørch
Producent:¿Paolo Nani Teater
Instruktør:¿Frede Gulbrandsen

En del af Amager Børneteaterfestival 2023:

Amager Børneteaterfestival sætter scenen for en sprudlende efterårsferie med alt fra dukketeater, gøgl og nycirkus til danseteater, kunstworkshops og fællesspisning. Oplev teater fra nær og fjern, når noget af den bedste scenekunst for børn og unge rammer Amagers kulturhuse, biblioteker og teatre den 12. – 22. oktober.

Bag festivalen står Kvarterhuset, Ørestad Bibliotek, Børnekulturhus Ama’r, Kulturhuset Islands Brygge, Bibliotekshuset, Kulturpilot Amager, GLiMT Amager og Teater ZeBU.

 

Finder sted: Amager