MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

29. februar 2024
Kl. 16.00 - 20.00

Galleri FLYVSK holder fernisering

Galleri Flyvsk på Vesterbro udstiller værker af fotograf Anders Bendixen og leger samtidig selv med under titlen ‘Alt Sker Hele Tiden’. Fernisering den 29. februar.

Vesterbro har fået et nyt galleri med fokus på fotografi. Flyvsk hedder stedet, og den 29. februar åbner galleriet sin lyserøde dør på Colbjørnsensgade 32, og byder indenfor til fernisering på udstillingen ‘Alt sker hele tiden’ af fotograf Anders Bendixen feat. Flyvsk.

Anders Bendixen har tidligere deltaget i Kunstnernes Forårsudstilling på Charlottenborg og har senest udstillet hos Art Monday på Vesterbro. Nu er han aktuel med ‘Alt Sker Hele Tiden’, der er kurateret af Mai Ji Pedersen.

I udstillingen arbejder han med dobbelteksponeringer og temaet forgængelighed: Når øjeblikket forgrener sig og gentager sig igen og igen, så man nærmest bliver overvældet af tristheden. Det sørgelige og smukke i, når det slutter. Den måde, det føles på, og den varme, langstrakte forgrening i selve øjeblikket. Det er billedet på, at det hele nogle gange sker på én gang. At alt sker hele tiden.

En visuel dialog

Bag Flyvsk står fotograferne Nellie Møberg, Janus Højgaard og chris1million. Udover at præsentere Anders Bendixens udstilling, har galleriets egne fotografer valgt at lade sig inspirere og bidrager til udstillingen med egne værker.

Flyvsk-fotograferne har således hver især frit fortolket titlen ‘Alt Sker Hele Tiden’ og skabt enkeltstående værker under samme overskrift. Den samlede udstilling kan derfor ses som en form for visuel dialog, hvor de enkelte værker taler fra samme udgangspunkt, men med vidt forskellig udtryk.

“Vores ambition med Flyvsk er ikke kun at skabe et fotogalleri, men også at danne et kreativt fællesskab og en professionel legeplads, hvor vi udfordrer og inspirerer både os selv og andre. Vi er stolte af at kunne præsentere Anders Bendixen, og vi ser det samtidig som en oplagt mulighed for at låne hans ramme og bruge det som en katalysator for selv at tænke nyt,” siger Christina Jensen/chris1million.

Udover galleri er det planen at bruge Flyvsk til at afholde talks, workshops, basarer og øvrige events. Udstillingen ‘Alt sker hele tiden’ kan opleves hos Flyvsk i hele marts. Fernisering 29. februar kl. 16-20.

 

Finder sted: Gallery FLYVSK