Gastronomisk overskudsmiddag i Parken
Kom og få en anderledes gastronomisk oplevelse, når kokkene fra NACL leger med deres gastronomiske kompetencer, og forvandler detailhandlens madspild til en sanselig oplevelse. Arrangementet bliver afholdt i Københavns absolutte centrum, Parken (Øster Allé 48, Østerbro) i deres nye restaurant.
I løbet af aftenen kan du forvente:
- 5-7 serveringer
- Vinmenu
- Oplæg fra Stop Spild Lokalt v. Rasmus Erichsen
- Oplæg fra NACL v. Rasmus Fischer
- CSR oplæg fra PS&E v. Brian Månsson
- En gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige
- Mulighed for etablering af nyt netværk
Overskudsmiddag med Stop Spild Lokalt og NACL:
Vil du have en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige? I løbet af aftenen vil du få serveret en række lækre retter. Retterne er lavet med udgangspunkt i overskudsmad og som gastronomisk legeplags for NACL og derfor vil menuen også først blive præsenteret på aftenen.
Middagen er Orkestreret af tidligere kok på Søllerød Kro og Dragsholm Slot og nuværende gastronomisk hjerne bag NACL Showcooking Rasmus Leck Fischer. En af Danmarks bedste og mest kreative kokke.
Alt overskud for aftenen går ubeskåret til Stop Spild Lokalt og NACL. SSL vil bruge pengene på etablering af flere Madoaser, så der kan redder mere mad og hjælpe flere sultne mennesker.