MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

17. maj 2024
Kl. 16.30 - 18.30

Geyser by the Sea: Rick & Tom (US/AU) + John Danielsson Band (SE/DK)

Fyraftenskoncerter ved vandkanten med fri entré og masser af sommerstemning.

 

Kulturhuset Islands Brygges havnescene byder på koncerter med fri entré næsten hver fredag hele sommeren til Geyser by the Sea.

Geyser by the Sea er en gratis og sommerlig udgave af kulturhusets månedlige singersongwriter-scene Klub Geyser, og musikprogrammet byder på bands og solister fra ind- og udland indenfor genrerne folk, rock, pop, blues og country.

Kom og hæng ud, få en kold en fra baren og hør god musik i godt selskab!

Program fredag 17. maj

Kl. 16.30 Rick & Tom (US/AU)

Rick og Tom er stiftende medlemmer af folk/jam/jazz projektet Space Dudes. De er begge to erfarne sangskrivere og aktive i flere andre kunst- og musikprojekter. I duo-format går de old school, og lader deres sange, harmonier og fine instrumenter tale – bare to dudes, der spiller musik sammen.

Kl. 17.30 John Danielsson Band (SE/DK)

John Danielsson Band er et svensk-dansk orkester, der spiller alternativ folkrock. Akustiske guitarer og mandolin blandes med banjo, elektrisk guitar og ukulele. Musikken er inspireret af Dylans både akustiske og elektriske perioder, samt den nyere amerikanske western-scene.

John Danielsson Band varet aktivt i forskellige konstellationer København siden 2008. Efter at have været inaktivt i nogle år har bandet fået en renæssance, og består i dag af 5 danske musikere hvor 4 er nye i bandet. I 2022 spillede de den første koncert med denne nye line-up, og i april 2023 kom bandets første EP, som blev indspillet i det legendariske Tambourine Studio i Malmø.

 

Finder sted: Islands Brygge / Kulturhuset