Ginsmagning – Hos Peter Kjær – Vin & Spiritus

Jeg har valgt 6 meget forskellige og alle sammen rigtigt gode ginaftapninger til denne aften.
I får historien om hvad gin er for en størrelse og hvordan det fremstilles.
Vi skal smage de 6 gins rent og derefter er der fri leg hvor vil I få mulighed for at mikse med tonic og citrusfrugter.
Der er lagt op til en informativ, hyggelig og meget social aften.
Smageprogram:
Mór Pineapple Edition, Irland – Irland og ananas er ikke lige 2 ting man umiddelbart forbinder med hinanden. Men ildsjælene bag Mór gin har her skabt en tør, frisk og fyldig gin med masser af karakter.
Albert Michler Green, Storbrittanien – destilleret hele 3 gange og indeholder 25 forskellige botanicals heriblandt agurk.
Kintyre Botanical, Skotland – fra halvøen Mull of Kintyre på den skotske vestkyst kommer denne frugtrige gin der foruden de klassiske enebær også indeholder islandsk mos.
Hepple Gin, England – er kompromisløst fremstillet med enebær fra Italien, England og Makedonien samt løvstikke. Noget af det bedste gin jeg nogensinde har smagt!
Wessex Sicilian Lemon & Ginger, England – de sicilianske citroner skrælles i hånden og destilleres sammen med fintskåret ingefær. Resultatet er en yderst frisk, elegant og velafbalanceret gin.
Uncle Vals Restorative, USA – koriander, agurk og rosenblade giver en helt unik smag til denne gin der både kan nydes rent og som klassisk G/T.