MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

28. oktober 2021
Kl. 19.00 - 21.00

Ginsmagning – Hos Peter Kjær – Vin & Spiritus

Jeg har valgt 6 meget forskellige og alle sammen rigtigt gode ginaftapninger til denne aften.

I får historien om hvad gin er for en størrelse og hvordan det fremstilles.

Vi skal smage de 6 gins rent og derefter er der fri leg hvor vil I få mulighed for at mikse med tonic og citrusfrugter.

Der er lagt op til en informativ, hyggelig og meget social aften.

Smageprogram:

Mór Pineapple Edition, Irland – Irland og ananas er ikke lige 2 ting man umiddelbart forbinder med hinanden. Men ildsjælene bag Mór gin har her skabt en tør, frisk og fyldig gin med masser af karakter.

Albert Michler Green, Storbrittanien – destilleret hele 3 gange og indeholder 25 forskellige botanicals heriblandt agurk.

Kintyre Botanical, Skotland – fra halvøen Mull of Kintyre på den skotske vestkyst kommer denne frugtrige gin der foruden de klassiske enebær også indeholder islandsk mos.

Hepple Gin, England – er kompromisløst fremstillet med enebær fra Italien, England og Makedonien samt løvstikke. Noget af det bedste gin jeg nogensinde har smagt!

Wessex Sicilian Lemon & Ginger, England – de sicilianske citroner skrælles i hånden og destilleres sammen med fintskåret ingefær. Resultatet er en yderst frisk, elegant og velafbalanceret gin.

Uncle Vals Restorative, USA – koriander, agurk og rosenblade giver en helt unik smag til denne gin der både kan nydes rent og som klassisk G/T.

 

Finder sted: Valby