MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

22. maj 2024
Kl. 20.00 - 22.00

Glimtvis – americana, pop, country

GLIMTVIS er en nyt band i det danske musiklandskab. To erfarne mennesker som burde være landet på rette hylde i voksenlivet, men som har svært ved det der voksenliv, og alt det man burde have styr på. Det bliver til personlige og vedkommende sange, som de gerne vil dele med andre, som kunne have svært ved ”burde”…

Dette forår tager de på tour med et fantastisk band i ryggen i forbindelse med udgivelse af EP.

GLIMTVIS skriver sange, som bevæger sig i det skizofrene grænseland mellem den skamløse pop, den hudløst ærlige country og med noter af rockens upolerede stemme og som fortæller sårbare historier om livet og kærligheden, når man snublende forsøger at gebærde sig i voksenlivet.

GLIMTVIS
”Vi prøver med vores sange at sætte ord og melodi på de dele af voksenlivet, som vi typisk ikke deler på Facebook og Instagram. Den del af skilsmissen, der bare gør ondt. Usikkerheden ved at prøve at finde en ny eneste ene. At være den sidste tilbage på baren og gå alene hjem – også selvom man stod der i spotlightet. At slutte fred med sig selv. Ikke at bruge så megen energi på at hade sin ex. At forelske sig – eller måske ikke at gøre det. At føle sig malplaceret i det, der skal være det der voksne liv.”

 

Finder sted: Bartof Station