MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

10. marts 2022
Kl. 19.00 - 21.00

GLOW: FOREDRAG MED PATRICK SIMIGLAI

Patrick vil til dette foredrag berette om en hudløs ærlig historie om hans liv – fra opvækst som flaskebarn til mentaltræner – fra selvmordstanker, alkoholmisbrug, kriminalitet, bandemiljø og fængselsstraffe til at finde sin stærke, indre kriger og motivation frem.

Patrick vil fortælle om:

– Hvordan han lykkedes med at slippe kaoslivet og ”genføde” sig selv.

– Hvorfor det er vigtigt at omgive sig med mennesker med gode værdier, der trækker os op, og give slip på de relationer, der trækker os ned.

– Han vil vise, hvor ødelæggende de forkerte valg kan være – måske er det en flugt på kort sigt, men konsekvenserne er altødelæggende på langt sigt.

– Han vil også komme ind på, at det at bede om hjælp ikke er svaghed, men derimod en styrke! Det gælder ikke kun ved misbrug og kriminalitet, men også i det almindelige hverdagsliv.

– Til slut vil han undervise i simple mentale værktøjer, der kan ændre ens egne og andres tankerprocesser samt hvordan han idag bruger sine traumer fra fortiden som positivt brændstof i hårde eller svære situationer.

I dag er Patrick mentaltræner for mennesker, der vil stå stærkere i sig selv, han dyrker ekstremsport og holder foredrag.

 

Finder sted: Indre By