MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

7. januar 2024
Kl. 10.00 - 12.00

Glowy Sunday x Miild & Powertoning

Kom med når Miild i samarbejde med pilates-instruktør Emilie Hage, inviterer til Glowy Sunday event på Langelinie, KBH Ø den 7. januar.

Start året godt ud med en søndag fyldt med bevægelse, velvære og god energi. Januar kan være mørk og lang og efter en travl juletid, er det netop tid til at prioritere dig selv og skabe lidt ‘glow’ i hverdagen.

Emilie vil starte med at tage dig igennem en times full body Powertoning workout, som er baseret på øvelser fra pilates og barre sat sammen i et smooth flow, der fokuserer på at styrke og tone kroppen. Som tidligere danser, er Emilie kendt for sine intense workouts og smittende energi. Hun elsker at skabe en følelse af fællesskab, og du vil opleve et varmt, uformelt miljø, der får alle niveauer til at føle sig velkomne og set. Sessionen afsluttes med en blid afspænding.

Efter træningen vil Miild tage dig igennem en blid ansigtsmassage, der giver glød, afspænder ansigtet – og hvis du formår at gøre det til en kontinuerlig rutine, kan det mindske de fine linjer i ansigtet.

Kom som du er, iført træningstøj, og medbring gerne en flaske vand. Vi sørger for lette snacks samt udstyr til din træning og en lækker Face Oil, som du kan bruge til massagen.

Du kan vælg imellem formiddagseventen fra 10:00-12:00 eller eftermiddagseventen fra 13:00-15:00. Prisen for at deltage er 120DKK.

 

Finder sted: Langelinieskuret