ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

2. oktober 2022
Kl. 10.00 - 18.00

Grønt Marked Harvest Festival – Workshops

Grønt Marked arrangerer høstfest den 2. oktober i Refshaleøen.

Det bliver en smuk dag med vores sædvanlige marked plus workshops, talks, musik og noget mad, og vi har nogle vidunderlige mennesker, der kommer for at dele deres viden med os! Tjek workshopprogrammet her, og sørg for at vælge billetten til den specifikke workshop, du gerne vil have

Kombucha 11:30 – 12:30 Table Ferments https://www.instagram.com/tabl… viser os, hvordan man laver kombucha! Drikken, der ikke behøver nogen introduktion – bortset fra at den stammer fra en scoby, der også på en eller anden måde er en mor og har brug for kærlighed og omsorg og at blive fodret. Wow. Table Ferments har brugt år på at perfektionere deres lækre og levende drik, og de er her på høstfestivalen for at hjælpe os med at lave vores egen.

Garum 13:30 – 14:30 Garum er måske ikke dit top-of mind-krydderi, men det har eksisteret i evigheder og blev traditionelt lavet af folket i det romerske imperium. Garum er endda blevet kaldt den romerske verdens ketchup! Oprindeligt er det en fermenteret fiskesauce, og det gør alting bedre. Alt. Lorenzo (fra Rom!!) vil lære os om dets oprindelse, og hvordan man laver det – men af ​​brød! Historisk gode tider og god smag.

Frisk gedeost 15:30 – 16:30 Summer og Claus fra Copenhagen Goat Milk (https://www.instagram.com/cope…) er smilende, snakkesalige og meget passionerede – du har måske mødt dem på markedet før? De er klassikere! Og meget vidende om geder og hvordan man kan gøre livet bedre med sådan et fantastisk dyr. De har en regenerativ gård, hvor de laver mejeriprodukter. Alt fra yoghurt til chèvre til sæbe og meget mere. Geder er berømte for at kunne producere alt, hvad du skal bruge – og Claus og Summer ved, hvordan man får det til at smage som en drøm. På Grønt Marked Festival vil de lære os, hvordan man laver en ricotta-lignende frisk gedeost.

 

Finder sted: refshaleøen