MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

27. april 2022
Kl. 20.00 - 22.00

Hans Zimmer Royal Arena

Den Oscar-vindende filmkomponist Hans Zimmer kommer til Danmark med nyt og større show

Efter en verdensturné der trak over en million fans, vender den Oscar-, Grammy- og Golden Globe-vindende komponist Hans Zimmer tilbage med et nyt show, der kommer forbi Royal Arena i København den 27. april 2022. Til det nye show har Hans Zimmer både orkester, kor og band med på scenen.

Komponisten Hans Zimmer har skabt nogle af de mest velkendte filmscores i historien. Komponisten, der fik sin 11. oscarnominering for musikken til Christopher Nolans filmepos Dunkirk og fornylig vandt en Golden Globe for sin score til Dune, har sat nye standarder og genopfundet formatet for live-opførsel af filmmusik og soundtracks.

Hans Zimmers seneste tour Hans Zimmer Live var en stor succes i hele verden, og det er den store efterspørgsel, der har trukket ham ud på scenen igen til et nyt show og tour, der starter i hjemlandet Tyskland.

Publikum kan forvente et overdådigt show i Royal Arena, der passer perfekt til Hans Zimmers storslåede musik. Hans Zimmer selv går på scenen som musiker sammen med både orkester, kor og band, der sammen skaber det totale lydbillede fra Hans Zimmers soundtracks.

Hans Zimmer besøgte første Danmark i maj 2017, hvor han optrådte med sit orkester i Forum. Den 14. november i 2019 lagde koncertturnéen ”The World of Hans Zimmer” vejen forbi Jyske Bank Boxen i Herning, hvor et orkester bestående af håndplukkede musikere fremførte hans forførende filmmusik live i et storslået show.

Hans Zimmer har lavet musik til mere end 200 projekter, der sammenlagt har indtjent tæt på svimlende 200 mia. kr. I 2019 har Zimmer komponeret musikken til filmudgaven af Løvernes Konge, der var en stor succes i landets biografer. 2020 har været et travlt år for den produktive Hans Zimmer, der komponeret musik til Wonder Woman 1984, der er en opfølger til den første film om Wonder Woman fra DC-universet. Et andet stort projekt er Top Gun: Maverick, der er en opfølger til den legendariske og elskede Top Gun, hvor Tom Cruise igen vil være i hovedrollen.

Så publikum kan godt forvente ny musik, sjældne opførelser og store klassikere til Hans Zimmers hidtidigt største show i Danmark fra et bagkatalog, der tæller musik fra: Gladiator, The Thin Red Line, Rain Man, The Dark Knight-trilogien, Inception, Thelma and Louise, Black Hawk Down, The Last Samurai og Dunkirk.

 

 

Finder sted: Royal Arena