Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

14. august 2021
Kl. 20.30 - 23.59

Heineken Green Roof – NIMB

Glæd dig til et af sommerens lækreste events, når Heineken inviterer til Green Roof Sessions på Nimbs smukke tagterrasse. Nyd iskolde Heineken, mens solen forsvinder ned bag byens tage, og DJ T.O.M & DJ Nicka indtager DJ-pulten.

T.O.M. (Thomas Bertelsen) DJ, remixer & musik-producer, startede med at DJ’e som 12-årig og har for nylig fejret hele 30 år bag pulten. En karriere som har taget ham verden rundt, enten som en del af electronica-duoen Lulu Rouge eller som fast DJ for Trentemøller. T.O.M.’s stil kan bedst beskrives som udefinerbar, eklektisk og energisk.
“I sommeren 2021 vil mit fokus især ligge på at udforske lyden af French 60’s Girl Pop, Exotica, Dream Pop, charmerende Indie og inkluderende Electronica i mine DJ-sets” udtaler han.

NICKA er synonymt med Stella Polaris, og som eventets resident DJ/promoter har han spillet samtlige arrangementer siden 1997. Den chillede Stella-vibe er dog kun et fragment af repertoiret, og siden 90’erne har han floreret på undergrunds-housescenen og DJ’et på legendariske steder som Renaissance, Ministry Of Sound, Bestival etc.
På remixfronten har han klippet i lydsporene fra Moby, Groove Armada, Erasure, Phil Collins etc.
Nickas DJ-set er “eclectic” med strejf af elementer fra 5 årtiers elektronisk dansemusik.

 

Finder sted: Nimb