MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

9. februar 2024
Kl. 20.00 - 23.00

History of Jazz

Live Jazz Concert & Swing Dance Performances

 

Jazzens Historie – Live Jazzkoncert & Swingdansoptrædener er en begivenhed, der præsenterer et samarbejde mellem jazzmusikere og swingdansere. Formålet er at fejre de forskellige jazzstile og de tilhørende swingdanse fra dengang, hvor jazz blev betragtet som dansemusik.

Lindy Syncopators er et 9-mands jazzband baseret i København, der spiller transskriberede og tilpassede arrangementer af jazznumre fra 1910’erne til 1950’erne, lige fra Ragtime til Hard Bop med masser af Hot jazz og Swing imellem.

Dette er en mulighed for at høre, se og lære om jazzmusik og swingdans med live jazz akkompagneret af swingdansoptrædener.

Begivenheden vil blive guidet af en vært, der vil fortælle nogle historiske fortællinger mellem optrædenerne og tilføje dybde og kontekst til denne musikalske rejse.

Begivenheden vil foregå på engelsk for at sikre, at alle kan nyde oplevelsen. Bliv opdateret på annonceringen af vores fantastiske lineup af musikere og dansere, der lover en uforglemmelig aften dybt forankret i jazzens og swingens rytmer, melodier og kunstneriske udtryk!

 

 

Finder sted: HUSET