Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

23. september 2022
Kl. 20.00 - tirs Kl. 22.15

Holberg på Tinder på Det Kongelige Teater

Det Kongelige Skuespil markerer 300året for dansk teater med en hæsblæsende, fysisk iscenesættelse af Ludvig Holbergs DEN VÆGELSINDED

Marie Bach Hansen spiller Lucretia, hvis konstante humørsvingninger terroriserer alle omkring hende i Holbergs klassiske komedie.

Lucretia har ikke selv nogen anelse om det omvandrende trafikuheld af følelser, hun synes at være, og hendes konstante humørskift og udbrud af enten euforisk livsglæde eller kysk forbitrelse, sætter alle på prøve – især hendes tjener Torben.

Lucretia bliver ufrivilligt hvirvlet ind i en kærlighedsintrige med en flok desperate singler, der alle lider under den illusion, at mennesket besidder en kerne, der får os til at fremstå som forudsigelige personer.  Desperationen stiger i takt med, at ønsket om at finde en plads og en partner i livet ikke lader sig indfri.

Kærlighedslængsel, stolthed og identitet brager frontalt sammen, og selvbedraget tages under kærlig behandling, når Katrine Wiedemann iscenesætter dette portræt af det dominerende og oversarte kvindekøn i en hæsblæsende fysisk komedie.

Den vægelsindede præsenteres i anledning af dansk teaters 300-års jubilæum.

 

 

Finder sted: Det Kongelige Teater