Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

8. oktober 2021
Kl. 17.00 - søn Kl. 20.00

HORROR DRIVE THRU PÅ REFFEN

Dette efterår kan du opleve Horror Drive Thru på Reffen, når vi i oktober transformer vores solkyssede street food marked til et vaskeægte horrorshow på hjul. Kom på en køretur igennem Reffens containere, madboder og barer og oplev det interaktive show med professionelle skuespillere, lys, special effects og levende døde.
Mon Reffen nogensinde bliver det samme igen?

TEMA // THE GREAT RESET
Midt i konspirationsteoriernes storhedstid bliver Reffen forvandlet til et brutalt helvede, hvor de der ikke længere har noget at miste, er tvunget ud i vanvid. De hyggelige madboder bliver invaderet af en voksende kult og kreativiteten for disse monstres brutalitet har nået et hidtil uset niveau.
I kommer igennem skrækindjagende scenarier som; henrettelser, jump scares, desperate ofre, special effects og meget mere af alt dét, som de allerværste mareridt er lavet af!

Du kan vælge mellem 3 kategorier, alt efter hvor meget gys du kan håndtere. Alle ture foregår selvfølgelig i et sikkert og kontrolleret miljø og er skabt af en række mennesker med stor erfaring indenfor produktion, sikkerhed og dekoration.
Har du ikke en bil ved hånden – så frygt ej. Du kan tilkøbe en leje-bil, når du shopper billetter, men be aware…. I lejebilerne gemmer sig ekstra meget uhygge!

 

Finder sted: REFFEN