Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

9. maj 2023
Kl. 19.30 - 21.30

Ildens Kvinder / Christina Bjørkøe, Nina Bols Lundgren og Karin Sjöholm

”Ildens Kvinder” er en koncert, et koncept, en mulighed for at give en stemme til kvinder, der har kæmpet for deres rettigheder og deres plads i samfundet i så mange år! En smuk koncert med pianisten Christina Bjørkøe og sopranen Nina Bols Lundgren, som byder på værker af store kvindelige komponister som Clara Schumann, Lili Boulanger og et helt nyt værk skrevet specielt til dette projekt af den danske komponist Eva Noer Kondrup.

Koncerten afsluttes med et meget bemærkelsesværdigt værk af den brasilianske komponist Eli-Eri Moura, som fortæller ægte historier om kvinder, der blev udsat for vold, indtil de mistede deres liv.

Alle disse historier vil blive præsenteret ikke kun gennem musikken, men også med tekst, der vil blive fortalt af skuespilleren Karin Sjöholm. Teksten er taget fra en bog kaldet “Tag Stemmen Tilbage”, skrevet af otte virkelige kvinder, der fortæller deres historier om deres kampe. Bogen, der udkommer i juni 2023, bliver skrevet med hjælp fra en gruppe danske forfattere under ledelse af forfatteren Anna Klahn.

De smukkeste værker og tekster, præsenteret af tre af de største kunstnere i hele landet. En aften med stor inspiration!

 

Finder sted: København / Musikhuset