Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

8. august 2021
Kl. 15.00 - 17.00

IMRAN RASHID PÅ BREMEN

MÆRKBARHED – KAN DU MÆRKE AT DU LEVER?

Oplev et inspirerende og tankevækkende foredrag med Imran Rashid, hvor han med udgangspunkt i hans nyeste bog Mærkbarhed gør status over det digitaliserede og accelererende samfunds konsekvenser for mennesket.

Et samfund, hvor vores trang til at måle og veje os selv og hinanden har skabt et mentalt fængsel, som vi ikke længere kan flygte ud af. Hvor drømmen om konstant materiel velstand har medført en dehumaniserende udvikling, der har efterladt os stressede, retningsløse og fremmedgjorte i et accelererende hamsterhjul.

FOREDRAG OG SAMTALE
Arrangementet er to-delt og starter med et foredrag, hvor Imran Rashid vil uddybe nogle af pointerne fra hans bog, efterfulgt af en samtale med Lotte Thor om spørgsmål og paradokser som:

– Hvordan kan det være, at vi som folkefærd både er blandt de rigeste og lykkeligste – samtidig med at vi er ensomme, angste og deprimerede som aldrig før?

– Hvordan kan det være, at så mange unge mistrives mentalt og fx. oplever ensomhed, når vi aldrig har haft bedre muligheder for at være forbundne via digitale medier?

– Hvad har vi lært om mennesker og teknologi under Corona-krisen? Og hvordan kan vi bruge disse erfaringer til at skabe en mere indrestyret tilværelse?

– Hvordan vi får skabt et liv, hvor vi genvinder følingen med livet og begynder at rette fokus mod alt det, der betyder noget og som vi kan mærke?

 

 

Finder sted: Bremen Teater