MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

8. september 2022
Kl. 19.00 - 21.00

INFLUENCERS OG ANDRE MED JORD I HOVEDET – NP.HENRIKSEN SOLOSHOW

Nu er det for første gang muligt at opleve en af landets største influencer debutere på en stand-up scene – sammen med en af landets mest rutinerede komikere.

NP Henriksen er afsted på turne med sit 5. One-man show – og denne gang har han taget en landskendt debutant med som opvarmer: Nemlig Danmarks første – og med over 200.000 følgere stadig en af de største – influencer Hoffe aka Jyden. Og hvad handler showet om? Det handler naturligvis om Influencers og andre med jord i hovedet.

Hoffe glæder sig meget til sin debut, men er også skræmt ved tanken “At være influencer er egentlig ret nemt, det er bare at lave en video, poste den – jeg skal ikke forholde mig til det mere. Når du står på en stand-up scene, så står du midt i virkeligheden, det er vanvittigt skræmmende og angst provokerende

NP Henriksen tager tager dig under armen til en aften pakket med jokes, selvironi og latterfremkaldende brok. Han siger selv om showet ” titlen, er ret præcis. Det er dét, det handler om, det er let afkodeligt – men spørgsmålet er så bare om det er mig, der har jord i hovedet? … men det kommer til at give mest mening, når du har set showet” 

 

Finder sted: Comedy Zoo