MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

1. april 2023
Kl. 10.00 - søn Kl. 16.00

INTERNATIONALE DMJU MODEL JERNBANE UDSTILLING 2023

Er du også tosset med modeltoge?, så er det bare at hoppe med mod Taastrup den 1 & 2 April

Den 26 DMJU Internationale Model Jernbane udstilling i Taastrup er den største model jernbane udstilling i Danmark. DMJU har siden 1994 arrangeret ”Modeltog for Alle” hvert år, skiftevis i Jylland og på Sjælland.

Modeltog for alle

Når udstillingen hedder ”Modeltog for Alle”, så tager vi det alvorligt. Så godt som alle skalastørrelser inden for modeltogs hobbyen er repræsenteret. Over 20 af DMJU’s medlemsklubber deltager med kørende anlæg, sammen med mange forhandlere fra hele Danmark. Mindst et stort udenlandsk anlæg vil også deltage.

Det er vigtigt for DMJU, at alle kan deltage. Der er defor noget, både for dem som kigger på modeltog for første gang, samt til dem som er virkelig hard-core. Dette skal være en oplevelse for hele familien, små som store.

Dansk Model Jernbane Union

DMJU er den officielle sammenslutning af modeljernbane klubber i Danmark, som blev stiftet i 1961. Der er i øjeblikket mere end 100 medlemsklubber. Vores primære formål er at fremme samarbejdet mellem klubberne. Samt at udbrede interessen og kendskabet til denne familievenlige hobby generelt.

Den internationale modeljernbane udstilling finder nu sted for anden gang i Taastrup Idræts Center, Parkvej 78, 2630 Taastrup.

Udstillingen flyttede til Taastrup for at få plads til, at vokse yderligere. Da den stigende interesse for modeltog i de senere år, har giver flere udstillere og besøgende.

Hvad kan man så forvente?

Flotte udstillingsanlæg, arbejdende værksteder, modeltogs forhandlere, måske med et godt tilbud, konkurrencer og meget mere.

Måske kan man se: Smuk natur med søer, som tiltrækker trætte vandrere, der trænger til at hvile sig og nyde udsigten. Mens miniature passagerer kigger ud fra vognvinduer til dem og nye passagere på stationerne. Hvorefter rejsen måske fortsætter over broer og videre til færgehavne, med store færger, som ligger klar til at transportere toget over det åbne vand.

Det er imponerende, hvor meget opmærksomhed på detaljer som indgår i miniatureværkerne skabt af af klubberne og private folk

 

Finder sted: Taastrup