MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

26. januar 2022
Kl. 20.00 - søn Kl. 22.00

intet, ingen steder på Pumpehuset

Den amerikanske emo-rapper er klar med sit første album i tre år, som han følger op med tour, der blandt andet bringer ham forbi Pumpehuset 26. januar.

”Nothing, Nowheres emorap omsluttede Ideal Bar i ét stort gruppekram.” – Soundvenue

Sådan lød ordene fra det danske musikmagsin Soundvenue under nothing,nowheres seneste og første besøg i Danmark tilbage i 2018, hvor han omsluttede et total udsolgt Ideal Bar i et intimt og nærværende univers, der skabte en nærmest terapeutisk stemning i det lille lokale på Enghavevej.

Taske aliasset ingenting, ingen steder. gemmer sig den amerikanske rapper, producer og musiker Joe Mulherin, som indledte karrieren på Soundcloud, hvor han i den grad gjorde sig bemærket med singlen ”Don’t Mind Me”. Siden da har ingenting, ingen steder. udgivet flere kritikerroste album, herunder Reaper (2017) og Ruiner (2018), som også er blevet modtaget med rosende ord herhjemme. Jeg 2019 samarbejdede ingenting, ingen steder. op med sit store barndomsidol Travis Barker og sammen udgav de ep’en Bloodlust.

Tidligere på året landede ingenting,nowheres længeventede fjerde studiealbum Trauma Factory -et album, der er skabt i kølvandet på det, Joe Mulherin definerer som en af ​​de mest turbulente tider i hans liv. Trauma Factory er derfor lyden af ​​healing, og om at samle stykkerne op og forene dem til noget holdbart, så de kan stå imod den næste storm.

Trauma Factory har været to år undervejs, og Joe Mulherin skrev over 100 sange til albummet, hvoraf 15 af dem ”made the cut”. I processen smed Mulherin alle regler ud omkring, hvilken lyd albummet skulle have.

“Lyden er op til andre mennesker at definere. For mig er det eksperimentelt. Det betyder ikke, at det er avantgarde eller hård støjmusik, men hvis jeg ikke eksperimenterer, bliver jeg ikke opfyldt internt… Jeg var ligeglad med, om en sang ikke lød som en anden. Jeg laver bare sange, og jeg har tænkt mig at smide dem i en pose og give dem til folk.” – Joe Mulherin

Jeg startede af næste år drager ingenting, ingen steder. på tour i Europa med det nye album, hvor han besøger 19 byer, herunder København, hvor han indtager Pumpehuset.

 

Finder sted: Pumpehuset