MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

18. marts 2022
Kl. 19.00 - lør Kl. 21.40

INTO THE WOODS – I TIVOLI

Fra første tone bliver slået an af det store 15-mands live orkester, bliver vi ført igennem et eventyrligt univers, hvor alle de velkendte figurer væves ind og ud af hinandens historier og mødes på kryds og tværs i Peter Langdals forførende iscenesættelse.

Det stjernebesatte cast består af nogle af Danmarks bedste skuespillere og sangere, bl.a. Stig Rossen, Julie Steincke, Joachim Knop, Henrik Launbjerg, Silke Biranell og mange flere. Den anmelderroste opsætning er blevet kaldt “en luksusopsætning udover det sædvanlige” og “den bedste forestilling i Tivoli i mange år”.

Musikken er skrevet af Stephen Sondheim, muligvis den ypperste musicalkomponist i nyere tid. Han står bag andre succeser som West Side Story, Sweeney Todd og den moderne klassiker “Send in the Clowns” fra A little night Music, som igennem tiden er foreviget af nogle af vor tids største sangere og musikere, bl.a. Frank Sinatra og Judi Dench. Glæd jer til et unikt musikalsk univers med skønne melodier, som berør og begejstrer!

 

Finder sted: Tivoli