Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

11. september 2021
Kl. 17.00 - 18.30

INTUITION – Et gæstespil på Dansekapellet

Det Fynske Dansekompagni byder velkommen til deres anden forestilling “INTUITION” som gæstespil på Dansekapellet

Digte af Dan Turèll og Inger Christensen møder musikalsk synthesizerunivers i en absurd og opløftende danseforestilling om det intuitive. Mød Det Fynske Dansekompagni i støvsugertango, TV-shop og erotisk slowmotion til Händel imens rationalet krakelerer.

Danseforestillingen undersøger det intuitive igennem musik, lyrik og bevægelse og stiller spørgsmålstegn ved om vi i virkeligheden er så rationelle som vi ønsker at forestille os. Forestillingen er det andet værk af Cirkeline Dahl Bondesen, der indgår som koreograf, danser og kunstnerisk leder i Det Fynske Dansekompagni. INTUITION havde premiere på Teater Momentum i foråret 2021 hvor den spillede 5 udsolgte forestillinger.

Det Fynske Dansekompagni er et kvindeligt kunstnerkollektiv fra 2019, der består af 5 diverse og nysgerrige dansere og koreografer. De har skabt adskillige performances og videoer bla. i samarbejde med Galleri Tese, den fynske kunstnergruppe ULYS og Dynamo Workspace. Kompagniet er kendt for at eksperimentere med at sætte klassiske temaer i absurde, forstyrrende og poetiske rammer. Interessen for forskellige dansegenrer er af stor betydning for kompagniet, der altid søger efter originale måder at skabe bevægelse på.

 

Finder sted: København NV