MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

23. februar 2024
Kl. 19.30 - 21.00

JANNE MARK & AARHUS JAZZ ORCHESTRA FEAT. ARVE HENRIKSEN

Til Vinterjazz 2024 præsenterer Aarhus Jazz Orchestra en unik mulighed for at høre prisvindende, nordisk jazz sammen med en af de mest toneangivende stemmer på den europæiske jazzscene.

Den anmelderroste sanger og komponist Janne Mark har med sine kalejdoskopiske optegnelser fra pilgrimsvandringer i musik og eksistens stadfæstet sig som en af de væsentligste salmedigtere og komponister i sin tid.

Til denne koncert kan du opleve Janne Mark og Aarhus Jazz Orchestra sammen med Arve Henriksen, når de sammen fortolker materiale fra de to prisnominerede albums PILGRIM og KONTINENT samt helt nye sange komponeret til lejligheden. Den danske forfatter Naja Marie Aidt, der har modtaget et hav af fornemme priser, heriblandt Nordisk Råds Litteraturpris, Søren Gyldendal Prisen og Svenska Akademiens Nordiska Pris (også kaldet Den Lille Nobelpris), præsenteres i to sange med musik af Janne Mark. Oplev, hvordan Naja Marie Aidts tekster elegant blander sig med den nordiske salmetone og den klare melodiske streg, der karakteriserer Janne Marks produktion.

 

Finder sted: Brorsons Kirke