Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

9. maj 2023
Kl. 20.30 - 22.00

JENNY DON’T(US) AND THE SPURS

Siden bandets fødsel i 2012 har Jenny Don’t And The Spurs været nærmest ustoppelige, og efter en række album og singler i bagagen samt mere end 500 liveoptrædener over det meste af verden er de kun lige blevet varme. Oplev den amerikanske cowpunk-kvartet live på Loppen d. 9 maj 2023!

Jenny Don’t And The Spurs blev grundlagt en kold vinteraften af Jenny Connors og Kelly Halliburton. Connors havde i et stykke tid stået i spidsen for sit eget band, DON’T, og ligeledes spillet akustiske solosæt hist og her. Halliburton, der havde været med i en række Portland-punkbands siden 80’erne, men efter mange års forsøg på at balancere udmattende tourplaner med flere bands havde han lyst til at skifte lidt gear.

Da idéen om at danne et råt, ægte og back-to-the-roots countryband havde bidt sig fast, gik der ikke lang tid, før parret øvede et sæt af standarder af indflydelsesrige tidlige country crooners og outlaws som Patsy Cline, Loretta Lynn, Ernest Tubb og Hank Sr. samt et drys af originale numre. Efter deres første gigs følte Connors og Halliburton et behov for at tilføje en rytmesektion til deres “guitar-and-bass-only lineup”, hvor deres ven og anerkendte Portland-trommeslager Sam Henry sluttede sig til duoen, og Jenny Don’t And The Spurs var født!

I 2017 blev trioen udvidet til en kvartet med den erfarne rockabilly-guitarist, Christopher March, og herefter turnerede bandet flittigt i mange år, indtil Henry begyndte at få voldsomme mavesmerter. Smerterne tog så meget til, at bandet måtte aflyse den sidste dato på turnéen for at få ham på hospitalet, hvor han blev diagnosticeret med terminal cancer.

Kun få uger senere døde Henry efter en kort kamp mod sygdommen, og fuldstændigt lamslået af tabet var bandet i syv sind om hvorvidt bandet skulle fortsætte. Men Henry havde viet de sidste ti år af sit liv til Jenny Don’t And The Spurs, og de overlevende medlemmer af bandet besluttede uden forbehold at holde Sams arv i live ved at fortsætte med at spille.

“Jenny Don’t and The Spurs are a fantastic independent country and western quartet who sing heart wrenching songs about emotional turmoil with passion and honesty. The quartet’s albums will make classic country western fans extremely proud” – Jersey Beat

Med fornyet besætning og mere end et årti af liveoptrædener under læderbæltet, er “The Spurs” ikke ved at sætte farten ned – tværtimod. Til foråret drager bandet på tour, der tager dem forbi Loppen d. 9. maj, og intensiteten og energien i deres live-sæt er et must-see for alle, der sætter pris på temperamentsfuld garage-infuseret countrymusik leveret med oprigtighed og rå overbevisning.

 

Finder sted: Loppen