Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

26. august 2021
Kl. 17.00 - 19.00

Jenny Wilson & Who Killed Bambi – Ofelia Plads

Den svenske sangerinde Jenny Wilson har siden sin solodebut i 2005 udmærket sig for sin originale og modige lyd. Hun har udgivet albums som Hardships (2009), Blazing (2011) og Exorcism (2018) – et album, der bl.a. har været nomineret til tre priser ved det svenske Grammis. Til Klassisk på Kyssetrappen spiller hun sammen med Who Killed Bambi, der består af seks klassisk uddannede musikere. Gennem elegance, integritet og legesyge har sekstetten indgået i et væld af samarbejder på tværs af forskellige musikalske universer, der tæller musikere som Steffen Brandt, Rod Stewart og Father John Misty.

Koncerten starter kl. 17.00, og inden kan publikum opleve artist talks kurateret af musikjournalister, hvor koncerterne vil blive sat i en musikhistorisk kontekst.

Klassisk på Kyssetrappen er gratis, men kræver bestilling af billetter. Man skal desuden kunne fremvise gyldigt coronapas for at få adgang. Der vil være et mindre billetgebyr ved bestilling. Billetter til koncerterne kan bestilles fra en måned inden de respektive koncertdatoer.

 

Finder sted: Ofelia Plads