Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. marts 2023
Kl. 19.00 - 21.00

JENS WERNER MIT LIV MED DANS

Professionel danser, danseinstruktør og dansedommer Jens Werner kommer til Bremen Teater i København den 13. marts med “Mit liv med dans”.

 

Jens Werner var kun 5 år, da han stiftede kendskab med dansen, og siden har han trænet sig imponerende op gennem rækkerne. Efter et ophold i blandt andet England og Italien er det endt med Danmarks-, Nordens, Europa- og Verdensmesterskabet. Dermed er Jens Werner også den mest vindende danser i Danmark.

​Jens Werners mange kvaliteter, både i forhold til at danse, men også at forklare dansens grundprincipper, har skaffet ham en plads ved dommerbordet på Danmarks mest sete underholdningsprogram Vild Med Dans.

Danmarks mest vindende danser, Jens Werner, tager i dette foredrag sine tilhørere med på en rejse af fortællinger, anekdoter og komplet ærlige og gribende beretninger om sit liv, dansen og den benhårde vej til at opnå det største inden for sit felt – at blive verdens bedste danser.

​Jens Werner garanterer højt humør, gode grin og plads til efterfølgende eftertænksomhed. Kom i godt selskab med Jens Werner!

 

Finder sted: Bremen Teater